Now rendelése

Now termékcsalád

Egészséges élet, megfizethető áron, az egész család számára - 1968 óta!

A NOW cégcsaládot 1968-ban alapította Elwood Richard. A 60-as évek korai szakaszában a Health House nevű chicagói bolthálózatot vezetve rájött, hogy csak akkor tud megmaradni a piacon, ha az egészséges és természetes alapanyagokból készített terméket a lehető legalacsonyabb áron árusítja, ezáltal az egészséges táplálkozás már nemcsaka kiváltságos felső rétegek számára lett elérhető.

NOW-multi-vitamin

Saját bolthálozata nem tudott lépést tartani a nagyobb supermarketekkel szemben, mivel az egészséges termékek beszerzési ára rendkívül magasak voltak. Így merült fel az ötlet, hogy Ö indítson egy olyan céget, amely beszállítója lesz az amerikai kereskedelmi egységeknek. Mindezt a lehető legalacsonyabb áron vitte véghez, amely a mai napig is az egyik vezető cégfilozófiája.

Manapság a NOW cégcsoport még mindig a Richard család tulajdonában van, és a természetes biotermékek legfejlettebb márkáinak egyikévé vált, amely széles körben kínál vitaminokat, ásványi anyagokat, egyéb hasznos tápanyagokat tartalmazó étrendkiegészítpket. A NOW cégnél mindig is igazodott Elwood eredeti elképzeléséhez - megfeleljen az egészségügyi élelmiszerek fogyasztói igényeinek, megfizethető, magas minőségű természetes termékekkel.

Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!